• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen
  • |

Para Mi Denim Washes

by Leshley Respino on April 03, 2022
Para Mi Denim Washes

Voor de lente en zomer van 2022 zijn onze denimkwaliteiten verkrijgbaar in mooie wassingen. Elke jeans krijgt, dankzij de gebruikte wassing, een eigen karakter en uitstraling. Omdat het aanbrengen van de verschillende wassingen handwerk is, is elke broek uniek.

Naast onze Never Out of Stock wassingen worden er iedere collectie nieuwe wassingen toegevoegd. Hierbij wordt gedacht aan de laatste trends, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van destroys, of fringes aan de onderkant van een broek. Voor de zomer wordt gevarieerd in midden blauwe jeans wassingen tot lichte zomerse wassingen.

Responsible
Het wassen van jeans is normaal gesproken een intensief en milieubelastend proces. Omdat jeans een groot en belangrijk deel van onze collectie zijn, proberen wij ook in dit proces aan milieuvriendelijkere opties te denken. De wasserijen waar onze jeans gewassen worden, recyclen 75% van het water dat tijdens het productieproces wordt gebruikt.

Ook in de wasserijen staat de veiligheid van medewerkers centraal. Denk hierbij aan het veilig omgaan met chemicaliën, en regelmatige inspecties om de veiligheid van medewerkers te kunnen waarborgen. Alle productiepartners waarmee wij samen werken streven ernaar het energieverbruik en waterverbruik te minimaliseren, en zijn constant op zoek naar energiebesparende ontwikkelingen. Daarnaast maken zij weloverwegen gebruik van chemicaliën, en gebruiken alleen het noodzakelijke.

Denim kwaliteiten
Onze denim is onder te verdelen in drie kwaliteiten: Reform denim, P-form denim en Vintage denim.

Reform Denim is een denimkwaliteit die gemaakt is van 93% katoen, 5% polyester en 2% elastaan. Dankzij de speciaal gebruikte stretchgaren komt deze broek altijd terug in vorm na het wassen en dragen. Het maakt niet uit hoe vaak je deze jeans draagt of wast; de pasvorm blijft perfect. De jeans uit Reform denim zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen: Denimkwaliteit P-form Denim is gemaakt van 92% katoen, 6% polyester en 2% elastaan en heeft een comfortabele hoeveelheid stretch. Deze jeans heeft een fijnere structuur dan standaard denim en is dankzij het lichte gewicht geschikt om het hele jaar door te dragen. Dus ook tijdens warme dagen is P-form denim een goede keuze. De jeans uit P-form denim zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen: Vintage Denim is een denimkwaliteit die uit katoen 94%, polyester 4% en elastaan 2% bestaat en die erg comfortabel zit, dankzij de gebruikte hoeveelheid stretch. Deze stoere denim heeft een retro look door de grove manier van weven. De jeans in Vintage denim zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen: Welke denimkwaliteit en wassing is jouw favoriet?

Every day is a perfect day to wear denim…