• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen
  • |

Thinking about tomorrow: be responsible!

by Leshley Respino on January 05, 2022

 

Waarom duurzaam ondernemen een bewuste keuze is
Duurzaam ondernemen is meer dan zomaar een trend. Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier is een belangrijk onderdeel van het Para Mi dna. Waarom duurzaam ondernemen? We willen niet alleen de mooiste en beste broeken ontwerpen en produceren, ook willen we denken aan wat goed is voor mens en milieu. Als nuchter Hollands bedrijf staan wij middenin de maatschappij en willen heel bewust bezig zijn met de effecten van onze bedrijfsvoering op onze omgeving.

 

Lief voor mens en milieu
Hoe kun je als bedrijf goed zijn voor mens en milieu? We zijn begonnen bij de basis: ons hoofdkantoor in Lijnden. Samen hebben we voor een aantal verschillende duurzame maatregelen gekozen op gebied van papiergebruik, verlichting, afvalscheiding en het plaatsen van planten. De laatste maanden zijn we hier intensief mee bezig geweest om dit continu te blijven verbeteren. Verder doen wij zaken met partners die ook duurzaam ondernemen. Wij produceren onze broeken bijvoorbeeld in Turkije; daardoor zijn de afstanden relatief klein en is het vervoer zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Bekijk hier onze Responsible paginaDuurzame oplossingen materiaal
Ook de materialen die we nodig hebben zoeken we zorgvuldig uit en moeten voldoen aan verschillende eisen. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit waardoor de broeken lang meegaan. Wij gebruiken veel verpakkingsmateriaal dus ook dit moet zo duurzaam mogelijk zijn. We kiezen voor gerecycled materiaal en wat is voorzien van een keurmerk.

 

Be responsible too!