• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen
  • |

Hoe ontstaat een nieuwe collectie?

by Leshley Respino on August 16, 2022

Para Mi Blog Hoe ontstaat een nieuwe collectie?
Een kijkje achter de schermen
Nieuwe stoffen, nieuwe modellen en uiteindelijk nieuwe broeken. Vraag jij je weleens af hoe we elke keer weer tot een nieuwe collectie komen? We vertellen het je in dit artikel. Elk jaar brengen we meerdere nieuwe collecties uit. Dat doen we met veel passie en enthousiasme. Onze designers werken het hele jaar hard, zodat ze jou meerdere keren per jaar kunnen verrassen met nieuwe broeken. De mooiste prints, stoffen en details en altijd van de beste kwaliteit. Want wat goed is moet je niet vervangen, toch?

We werken net als andere modemerken een jaar vooruit. Zomer 2023 is bijvoorbeeld al klaar en ingekocht door onze retailers. Jij moet nog even wachten; vanaf voorjaar 2023 komt die collectie in de winkels. Maar voordat ze aan de winkels worden geleverd, moeten we eerst aan de tekentafel. Daar verwerkt ons designersteam de laatste trends en de opgedane inspiratie. Nadat de broeken zijn ontworpen gaan we op stofinkoop, zodat we samples kunnen maken van elk ontwerp. Ook tijdens dit proces testen we continu, omdat elke collectie van dezelfde goede kwaliteit moet zijn.

Dan volgt de presentatie van de collectie aan onze retailklanten (jouw Para Mi verkooppunten). Zij kopen de broeken in die zij in hun winkel willen gaan verkopen. De broeken die besteld zijn, nemen we in productie. We kopen de stoffen in en zes maanden later volgt de levering. Vanaf dat moment kan jij in jouw favoriete winkel gaan passen en shoppen. Op basis van de bestsellers, de meest ingekochte broeken door de retailklanten, produceren we deze toppers voor jou. Die plaatsen wij vervolgens in onze webshop. In juli is de presentatie van de herfstcollectie voor het volgende jaar. We kunnen alvast verklappen dat ook dit weer een mooie en veelzijdige collectie is. Met voor elke vrouw, en iedere gelegenheid, een goed zittende broek.

Onze designers laten zich inspireren door modeshows van grote, bekende merken en bezoeken stoffenbeurzen. Maar ook de natuur, seizoenen, kunst en cultuur zijn bronnen van inspiratie. Op basis hiervan gaan zij aan de slag aan de tekentafel, en ontwerpen de nieuwste broeken. Met altijd onze bekende Para Mi handtekening.

Para Mi trousers, be amazed by our collections