• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen
  • |

Fit alert: all about Bobby

by Leshley Respino on February 22, 2022

Para Mi Bobby

De lente moet nog officieel beginnen, maar onze Bobby is nu al de best verkochte broek van dit seizoen. Met lengtemaat 29 is Bobby een stoere loose fit lange broek die geschikt is voor elk vrouwenfiguur. Dankzij de omgeslagen onderkant van de pijp, staan je sneakers of slippers extra leuk onder dit enkellange model. De juten riem is een echte eyecatcher en geeft je outfit een zomerse look. Maak kennis met Bobby, een heerlijke loose fit broek met leuke details.

 

Loose fit broek met leuke details
Bobby is een loose fit broek; dat betekent dat het een losser vallende broek is. Vanaf de knie loopt de broekspijp recht naar beneden en zit vooral bij de kuit losser. Deze stoere broek zit heerlijk dankzij de ‘high waist’, net als de andere Para Mi broeken, en accentueert je vrouwelijke lijnen. Dit model broek zit ook heel lekker tijdens de lente en zomer, omdat hij niet strak om de benen zit. Dus ook tijdens warme dragen is Bobby een perfect model om te dragen. De broekspijp is aan de onderkant dubbel omgeslagen en laat hierdoor je enkels en een stukje van je been zien. Met broek Bobby ervaar je het echte lente- en zomergevoel. Uiteraard kun je de broekspijpen wat langer maken door de omslag eruit te halen. Door de riemlussen zit een leuke juten riem of een gevlochten koord met leren uiteinden. Dit geeft de broek een nonchalante look.

 

Broek Bobby is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten
Model Bobby is, in deze nieuwste collectie, geproduceerd in veel verschillende stofkwaliteiten, waardoor je je favoriete fit met perfecte pasvorm vaak kunt dragen maar er toch steeds anders uitziet. Eén model broek creëert meerdere outfits; same trousers, different style! Bobby is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: