Home » Blog » Para mi visits MC Company Stein

Para mi visits MC Company Stein

WIJ INTRODUCEREN IETS NIEUWS! PARA MI VISITS…  

Elke maand neemt Para Mi een kijkje bij verschillende Para Mi verkooppunten door heel Nederland en België. Ben jij klaar om, verschillende, leuke (nieuwe) winkels te leren kennen? Erachter te komen wat er zo bijzonder is aan deze winkels of leuke styling tips ontvangen? Wellicht krijg jij ideeën over wat jij het beste kan dragen met jouw (nieuwe) Para Mi broek? Lees dan verder, want wij nemen jou elke maand mee met PARA MI Visits!

Vandaag mocht MC Company in Stein aftrappen en nemen wij jullie mee naar de zuidelijkste provincie in Nederland; Limburg. Oftewel de provincie die bekent staat om haar heerlijke vlaai en haar gastvrijheid!

“PARA MI VISITS MC COMPANY STEIN” 

Het pittoreske dorpje Stein telt bijna 25.000 inwoners, waar MC Company Stein bekend is bij de bewoners van dit prachtige drop en omstreken. Het filiaal Stein van MC Company staat niet alleen bekent om haar geweldige collecties. Zodra je binnen stapt wordt iedereen heel warm ontvangen en zijn er personal shoppers die paraat staan om jou te helpen,voor de volledige beleving. Naast het eerlijke advies en de service, kan je hier in principe twee keer per week binnen lopen, want MC Company ontvangt twee keer per week nieuwe items. Dat is nou leuk shoppen!

Zesentwintig jaar geleden werd MC Company opgericht. Een nieuw winkel concept waar de klant centraal staat! Door de persoonlijke aandacht, de gastvrijheid en meegaan in de dynamische veranderingen op modegebied, kent MC Company ondertussen zeventien filialen. Dus ligt Stein niet op de route? Er zijn nog voldoende andere prachtige MC Company winkels!

“Er is altijd een geschikte Para Mi broek voor elke vrouw, doordat zij zoveel verschillende soorten en pasvormen hebben”

Aangekomen worden we hartelijk ontvangen door Stefany, José en het team. Stefany is verantwoordelijk voor de inkoop en José is regiomanager van verschillende filialen. Beide vertellen ze, hoe leuk ze het vinden, om bij MC Company te werken. “We bouwen ook echt een band op met onze klanten en werken in een fantastisch team!”

Naast de geweldige beleving en service die MC Company te bieden heeft, zijn Stefany en José twee modebewuste vrouwen, die graag wat tips en tricks met jullie willen delen. Op deze manier ga jij helemaal fashionable gestyld de herfst in, met jouw favoriete Para Mi broek. Of je nu kiest voor een basis broek of een broek met een leuk detail of voor een leuke print, José en Stefany geven eerlijk maar juist advies!

MC Company kiest voor Para Mi door haar perfecte pasvormen, voor iedere vrouw. José: “ Er is altijd een geschikte Para Mi broek voor elke vrouw, doordat zij zoveel verschillende soorten en pasvormen hebben.”

 

Onze favoriete Para Mi broeken zijn de Heaven Uni kwaliteit, met de Celine pasvorm, in de kleuren zwart en blauw en de Satin Denim kwaliteit vinden onze klanten ook heel fijn. De Satin Denim is speciaal geweven waardoor de stof zo zacht is, dat je de broek eigenlijk helemaal niet meer uit wilt doen. Als wij uitleggen aan de klant dat de Heaven Uni een speciale voorzak constructie heeft waardoor je een maat smaller lijkt, willen ze deze vaak proberen. Waarnaar klanten de Heaven Uni, Celine aantrekken en er een glimlach op hun gezicht verschijnt, aldus Stefany. “Daar doe je het voor!”

Wil jij nou ook deze Limburgse gastvrijheid ervaren of gestyld worden in een nieuwe Para Mi broek, zodat je de herfst goed kan beginnen? MC Company Stein is gevestigd op het Raadhuisplein 12, 6171 JB. Ontvang een heerlijke bak koffie, stijladvies opmaat en ervaar zelf de beleving van MC Company in Stein!

 

Lieve groet,

 Para Mi

 

P.S Volgende maand nemen wij je mee naar….

10 oktober lees je dit in onze nieuwe blog!

 Met dank aan MC Company, Stefany en José!

www.mc-company.nl