All about our brand

Bij Para Mi geloven we dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken wij al sinds onze oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. Broeken met een unieke prijs-kwaliteitverhouding en herkenbaar aan onze vaste pasvormen.

Ultiem comfort door onze kenmerkende stretchtechnologie en stoffen van hoogwaardige kwaliteit. De perfecte pasvorm met eigenheid en stijl. Dat is waar Para Mi voor staat.

Een broek voor ieder silhouet. Van maat 32 tot 48 en een brede collectie aan tijdloze én trendy fits, in diverse lengtematen en met verfijnde details.

De Nederlandse oorsprong van ons bedrijf is kenmerkend voor onze collectie, de pasvorm en onze werkwijze. Het gehele designproces vindt plaats in eigen huis. Waar ons hechte team -met visie, vakmanschap en oog voor duurzaamheid- ervoor zorgt dat elke Para Mi broek een lang en gelukkig leven leidt.

Join the world of perfect fit trousers

Be inspired – Welcome to Para Mi

Duurzaamheid

Met de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit als uitgangspunt, houden we oog voor milieubewustzijn en duurzaamheid. Respect voor mens en planeet staat centraal in het design- en productieproces.

Alle stoffen die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, blijven hierdoor lang mooi en gaan ook langer mee.

Para Mi werkt uitsluitend met leveranciers welke beschikken over verschillende ecologische- en duurzaamheidskeurmerken; Better Cotton Initiative (BCI), OEKO-TEX standard 100, Global Organic Textile standard (GOTS), Global Recycled standard (GRS), Organic Content standard (OCS), Nordic Swan ecolabel
en SEDEX

Eigen Designteam

Bij iedere broek vindt na het productieproces een kwaliteitscontrole plaats, vanuit het hoofdkantoor in Lijnden. Zo ontsnapt geen detail ons en ervaar jij de perfect zittende broek!

Ervaar ultiem comfort dankzij onze bewezen stretchtechnologie

Onze stretchtechnologie die terugkomt in al onze broeken biedt optimaal comfort tijdens het dragen, waardoor iedere broek op elk figuur perfect aansluit.

De perfecte pasvorm voor iedere vrouw

Geen enkele vrouw is hetzelfde, daarom maken wij de perfect zittende broek voor iedere vrouw!

Van maat 32 tot 48 in diverse lengtematen

Een broek voor ieder silhouet. Van maat 32 tot 48 en een brede collectie aan tijdloze én trendy fits, in diverse lengtematen en met verfijnde details.