• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen

Fit guide Para Mi trousers

Welke broek past bij mij? Zoveel vrouwen, zoveel broeken. Welke broek of welke jeans staat jou het beste? Wij hebben de Para Mi fit guide voor je samengesteld zodat het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken. Een broek is een kledingstuk waar soms een zoektocht aan vooraf gaat voordat je het juiste model hebt gevonden dat perfect past bij jouw lijf en figuur.

Para Mi heeft verschillende soorten pasvormen; van extra skinny tot loose fit broeken. Naast onze basismodellen bieden wij ieder seizoen een groot aanbod aan trendy fits, met subtiele verrassende details en in diverse lengtematen. Alle modellen broeken hebben hun eigen, unieke pasvorm. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en altijd voorzien van stretch. Hierdoor sluiten onze broeken perfect aan op ieder silhouet.

Join the world of perfect fit trousers.

Een broek voor elke vrouw

Onze broeken zijn verkrijgbaar in:

  • Drie basis modellen: slim fit, skinny fit, extra skinny fit
  • Meerdere lengtematen, dus ook een lange vrouw koopt bij ons de perfecte broek
  • Maat 34 t/m maat 48
  • Drie verschillende stretch opties: normale stretch, powerstretch en bi-stretch. De power stretch rekt ver mee in de breedte. Onze bi-stretch rekt niet alleen in de breedte mee maar ook in de lengte.

Klik op het model dat je zoekt. Je krijgt daarna een overzicht van alle kleuren en soorten broeken met dat model.Veel kijk- en shopplezier!

Extra Skinny Fit

Extra skinny fit is een broek met een hoge taille en is het strakste model broek. Dit model valt superslank van heupen tot je enkels. De broekspijp loopt vanaf je knie extra smal naar je enkel.

BEKIJK DE EXTRA SKINNY FIT

Skinny Fit

Skinny fit is een broek met een hoge taille en valt strak. Bij je bovenbeen zit de broek aangesloten en de broekspijp loopt vanaf je knie smal naar je enkel.

BEKIJK DE SKINNY FIT

Slim Fit

Slim fit is een broek met een hoge taille en heeft een slanke pasvorm. Bij je bovenbenen zit de broek aangesloten en vanaf je knie loopt de broekspijp recht naar je enkel.

BEKIJK DE SLIM  FIT

Loose Fit

Loose fit is een broek met een hoge taille en is een losser vallende broek. Vanaf de knie loopt de broekspijp recht naar beneden en zit vooral bij de kuit losser.

BEKIJK DE LOOSE  FIT

Flare Fit

Flare fit is een broek met een hoge taille en heeft een uitlopende broekspijp. Bij de bovenbenen zit de broek aangesloten en vanaf de knie loopt de broekspijp uit. Dit model was in de jaren ’70 een echte trend en is weer helemaal terug.

BEKIJK DE FLARE  FIT