• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen

All about the blogs

Jan 11, 2022

Fit alert: all about Kim

Ken jij broek Kim al? Waarschijnlijk nog niet want dit model is nieuw in onze collectie. Elke Para Mi broekencollectie bestaat uit vaste modellen in steeds andere uitvoeringen. Maar omdat we je natuurlijk willen blijven verrassen hebben we een aantal nieuwe namen toegevoegd aan deze lentecollectie. Maak kennis met Kim, een heerlijke slim fit broek met leuke details.

LEES MEER
Jan 05, 2022

Thinking about tomorrow: be responsible!

Duurzaam ondernemen is meer dan zomaar een trend. Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier is een belangrijk onderdeel van het Para Mi dna. Waarom duurzaam ondernemen? We willen niet alleen de mooiste en beste broeken ontwerpen en produceren, ook willen we denken aan wat goed is voor mens en milieu. Als nuchter Hollands bedrijf staan wij middenin de maatschappij en willen heel bewust bezig zijn met de effecten van onze bedrijfsvoering op onze omgeving.

LEES MEER
Jan 05, 2022

Spring is coming!

That feeling when you were a child when seeing the candyshop… Dat gevoel, bringing back sweet memories, krijg je van de zoete kleuren uit onze nieuwe voorjaarscollectie. Matte Pink, Dreamy Mint en Powder Blue: de mooiste pastelkleuren. De zachte kleuren staan symbool voor de lente, die bijna voor de deur staat. Hoe fijn om weer te kunnen wandelen onder de lentezon terwijl je geniet van de mooiste bloeiende bloemen.

LEES MEER
Dec 13, 2021

Hoe wordt de pasvorm van een broek bepaald?

De pasvorm van een broek is allesbepalend voor hoe de broek zit en hoe hij bij je staat. Tegelijkertijd is dit ook meteen het meest uitdagende onderdeel van een broek. Want hoe zorg je ervoor dat een broek bij verschillende soorten vrouwenfiguren goed zit en staat? Hoe ontwerp je de perfecte pasvorm en in verschillende lengtematen? Voor de ontwerper van een broek een mooie uitdaging. Hoe bepaalt Para Mi de pasvorm van een broek?

LEES MEER
Dec 13, 2021

Tips voor het kopen van de perfecte broek

En broek kopen. Love it or hate it. Welk team ben jij? De meeste vrouwen vinden het leuk om nieuwe kleding te kopen. En dus ook een broek: dat nieuwe model jeans met die gave washing of die mooie flared broek met die leuke print. Team ‘Love it’ wordt hier heel gelukkig van. Maar team ‘Hate it’ snappen we ook; niets lastiger dan de perfecte broek te vinden. Een broek die én mooi staat én die lekker zit. Waar moet je op letten als je een broek gaat kopen? Koop je je broek in de winkel of online via een webshop en wat zijn goede tips zodat je de perfecte broek bestelt?

LEES MEER