• Officiële webshop van Para Mi
  • Van maat 34 tot 48 in diverse lengtematen
  • Verzending NL & BE
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag in huis*
  • Veilig betalen
  • |

Summer is almost here… do you feel her?

by Leshley Respino on April 20, 2022

 

 

Het was volop genieten van de zon tijdens de eerste lentedagen begin maart. Fijn hè, lekker in je tuin zitten of lunchen op een terras. Hier kunnen we allemaal best aan wennen! Nog heel even geduld, voordat je het weet is het zomer. Daarom hebben we een mooie gevarieerde collectie voor je samengesteld, zodat je bij elke temperatuur een leuke broek, capri of short kunt dragen.

Pastelkleuren en natuurtinten
Net als bij de lentecollectie zijn natuurtinten ook voor deze zomer een absolute must volgens de trendwatchers. Neutrale kleuren mogen niet ontbreken in je kledingkast. Het voordeel van deze trend is dat ze goed te combineren is en dat je het zowel sportief als klassiek kunt dragen. De natuurtinten zie je ook terug in de prints en gebruikte details op onze broeken. Beige, Light Taupe en Desert Sage zijn veelgebruikte kleuren. Maar ook pastelkleuren vormen ‘de snoepjes’ van deze collectie: Sugar Blue, Dusty Mint en Soft Lilac. Deze ‘candy colors’ in verschillende lengtematen bieden je gegarandeerd veel draagplezier. Slippertje, hak of sneaker eronder en je bent klaar.

De leukste accessoires
Een nieuwe collectie in de mooiste kleuren en luchtige zomerse stoffen met ook de leukste accessoires. Broek Bobby heeft een juten riem door de tailleband voor het ultieme zomerse gevoel. Short Bobby en Grace hebben een gevlochten koordriem, die een beachlook creëren. Ook zie je de invloeden van de natuur terug in de vorm van metalen rivets en stikseldetails.

De perfecte broek voor de zomer
Zin in de zomer? Wij inspireren je graag met onze nieuwste collectie. Ga er lekker voor zitten en ‘scroll’ online door onze webshop. De zomercollectie bestaat uit nieuwe en vertrouwde Para Mi fits, de beste kwaliteiten, de leukste kleuren en prints met subtiele, en soms meer opvallende details. We are ready for summer, you too?